top of page
Search
  • Writer's pictureIsabel Gargallo

Visual i plàstica

Updated: Mar 28, 2020

EN TEMPS DEL SUPERDOLENT CORONA


Imagina't que demà al matí et lleves convertit o convertida en una superheroïna o un superheroi. De cop i volta, amb els teus ulls pots matar el virus! Netejar-ho tot! Com que també pots volar i a més els virus no et poden atacar, pots anar per la ciutat ajudant els equips sanitaris, la gent gran, els que atenen als supermercats...


En aquests dies tothom hem d'ajudar a vèncer el COVID-19, nosaltres ho fem sent responsables i quedant-nos a casa. Però allà a fora hi ha un munt de persones que sense ser superherois o superheroïnes estan lluitant per vèncer el virus. Qui són? Què fan? Ara que en la teva imaginació ets un superheroi... Com els pots ajudar?

Investiga què està fent la gent per ajudar els altres i dibuixa't fent alguna d'aquestes coses. Potser se te n'acut una de nova! Si vols, pots inventar-te un nou superpoder. Hauràs d'explicar quins superpoders tens, com és el teu vestit i, és clar, posar-te un nom!


Amb tot això, pots fer un pòster o si t'atreveixes fins i tot un petit còmic. Hauràs de treballar en format Din A-4, llapis HB i pintar amb llapis de colors o el que tinguis a casa (si no tens res per pintar perquè ho tens a l’institut, no et preocupis, deixa-ho a llapis i ja ho pintaràs més endavant).




193 views0 comments

Recent Posts

See All

Música

Llatí

bottom of page